Daca as vrea sa incep o noua afacere si/sau un nou serviciu, iar tot ce as avea ar fi un laptop, un telefon mobil si net…

Acestia ar fi exact pasii pe care i-as urma (si pe care o sa-i urmam si noi impreuna cu voi – o sa lansam si noi un produs nou in piata urmand exact pasii pe care ii invatam impreuna si o sa impartasim cu voi pas cu pas progresul si rezultatele)

Incepem de la ZERO… vrei sa incepi si tu cu noi? 

◻️ Ce o sa facem? 

1. O sa ne facem cunoscuti (noi sau produsul/serviciul nostru).

2. O sa construim o baza de date cu potentiali clienti carora sa le putem vinde.

3. O sa le vindem produsul sau serviciul nostru. VALIDAM IDEEA prin crearea unui proces de vanzare adaptat produsului.

◻️ Cum o sa facem? 

1. IN FIECARE ZI, TIMP DE 30 ZILE, o sa-ti trimitem un e-mail cu un scurt video si un set de instructiuni care sa-ti arate exact ce facem noi. Citesti email-ul, urmaresti video-ul si implementezi.

2. O data pe saptamana, o sa facem un Zoom live pentru Q&A, astfel incat sa te ajutam cu ce ai nevoie (recapitulam pasii din saptamana in curs, raspundem la intrebari si iti dam FEEDBACK INDIVIDUAL pe ceea ce faci).

3. O sa fii adaugat intr-o comunitate speciala, dedicata membrilor… doar membri din acest curs… pentru mai mult suport si responsabilitate.

◻️ Cerinte:

1. Acces internet, telefon si computer/laptop.

2. PUTERE MENTALA: CU SIGURANTA o sa avem si provocari. Probabil o sa fie nevoie sa ajustam cate putin la ceea ce ati lucrat (aici intervine feedback-ul nostru). Este important sa intelegi ca este ceva normal in acest proces si este ceva ce se intampla mereu in afacerea ta (sa ajustezi ceea ce faci).

3. ANGAJAMENT. Trebuie sa fii dedicat astfel incat sa duci procesul pana la capat. Daca renunti usor banii tai ar fi probabil mai bine cheltuiti pe junk food sau un abonanent la Netflix.

◻️ IMPORTANT: 

Aceasta este o afacere.

Afacerile prezinta si risc.

Si nu exista garantii

Nu iti promitem nici un rezultat de nici un fel, cu exceptia unei experiente de invatare extraordinara si o sa vedeti live cum, noi construim impreuna cu voi, un produs, cum obtinem clienti si facem vanzari pornind de la zero.

Facem asta de peste 10 ani si nu a fost niciodata ‘’usor si rapid’’.

Aceastea fiind spuse, abilitatile pe care le vei invata sunt din categoria nu mai pot fi DEZVATATE si sunt parte din categoria care se aplica in orice afacere, cu orice idee/produs:

ABILITATILE DE A VALIDA O IDEE SI DE A FACE VANZARI.

Aceste abilitati pe care le inveti aici NU ITI POT FI LUATE. O sa ai aceste cunostinte pentru totdeauna.

 

◻️ Data de inceput:

27 Iulie 2020

◻️ Inscrierile se fac pana la:

25 Iulie 2020

◻️ Investitia:

397 ron. ATAT

Este o oferta ridicola si amandoi stim asta.

Cursul de creare si testare produs a fost 1990ron. Si tu primesti mult mai mult pentru doar 397 ron.

Asta vine aproximativ 13 ron/zi. Literalmente mai putin decat o cafea la Starbucks…

ACTIONEAZA. INSCRIE-TE ACUM PANA CAND CRONOMETRUL AJUNGE LA 0 SI NU APUCI LOC...

Pasul 1: Introdu datele pentru a-ti putea trimite toate informatiile

DISCLAIMER: Acest curs nu este despre o metoda de imbogatire rapida!

Chiar daca vei descoperi o metoda de a incepe o afacere de succes, testata si care functioneaza daca este implementata corect, tot trebuie sa investesti timp, efort si sa aloci si un buget de implementare si testare.

Si chiar daca foarte multi au reusit folosind-o, asta nu garanteaza ca toti cursantii vor reusi sa aiba o afacere de succes. Sunt multe variabile care nu sunt in controlul nostru pentru a putea garanta asa ceva. Insa garantam ca vei primi toti banii inapoi daca la final nu esti multumit.

Open chat
Salut! Iti stam la dispozitie!
Salut!
Cu ce putem fi de folos?